2010 m. lapkričio 20 d., šeštadienis

Reklaminis NŽ tekstas

Kadangi žadu pradėti reklamuoti NŽ įvairiose interneto svetainėse, forumuose ir kitur, tai nusprendžiau, jog reikėtų sukurpti reklaminį tekstą, pristatantį šią sporto šaką.


Naktinė Žvalgyba (toliau - NŽ) - besikurianti ekstremalaus sporto šaka, kurios dalyviai gali lavinti savo proto galią, išlikimo įgudžius, gebėjimą vadovauti komandai, bei orientuotis vietovėje.
NŽ iš dalies primena seną gerą vaikišką žaidimą - "slėpynes". Turbūt kiekvienas šio teksto skaitytojas atsimena savo vaikystę, kiemo žaidimus. Naktinė Žvalgyba - nevaikiškos slėpynės. Kodėl nevaikiškos? Visų pirma, todėl, kad NŽ žaidimai, varžybos vyksta tamsiuoju paros metu. Antra - žaidimų taisyklės yra daug painesnės, daug sudetingesnės, nei "slėpynių". Trečia - NŽ žaidžiama realioje teritorijoje, kur veikia realūs, pavojingi, o galbūt net labai pavojingi veiksniai: agresyvūs, nesupratingi gyventojai, palaidi šunys, policijos pareigūnai, blogas oras ir t.t
Naktinė Žvalgyba leidžia patirti jausmą, kurį jaučia besislapstantis, savo užduotį vykdantis žvalgas, žvalgų grupė. Galbūt nuskambės juokingai, bet NŽ - savotiškas partizaninio karo simuliatorius.
Dažnas skaitytojas savo atmintyje ims atgaminti per televizorių matytą reklamą apie "Pildyk" "Naktynes". Ar turi "naktynės" sąsajų su NŽ? Turi panašumų, bet iš esmės skiriasi.
Tokioms "naktynėms" įprasta naudoti modernią, brangią techniką - automobilius, nešiojamuosius kompiuterius ir t.t. "Naktynių" tikslas - įvykdyti tam tikras užduotis per tam tikrą laiką. O koks NŽ tikslas?
Naktinės Žvalgybos tikslas - vadovaujantis savo, ar savo komandos narių protiniais gebėjimais pergudrauti oponentų komandas, jas nugalėti, surasti, o galbūt ir "likviduoti" - tai priklauso nuo tam tikro žaidimo taisyklių.
Jei "naktynės" yra savotiškos naktinio orientavimosi lenktynės, ralis, tai NŽ yra naktinio orientavimosi boksas ir šachmatai, kartu.
Kviečiu visus skaitytojus susidomėti šia laisvalaikio (tiksliau - miegalaikio) praleidimo forma. Naktinė Žvalgyba padeda sutvirtinti draugystę tarp draugų, surasti savyje įgudžių, kurių galbūt nė nemanėte turįs (turinti). Vieną kartą pabandę nieko neprarasite, o atsiminimai apie smagiai praleistą laiką liks ilgam! Prisijunkite prie Naktinės Žvalgybos!

Daugiau informacijos:

http://nzvalgyba.blogspot.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą